Käyttöehdot


Nämä myyntiehdot koskevat kaikkea www.finnish-technology.com sivuston tuotteiden myyntiä kuluttajille. Kuluttajien ostoja säätelevät muun muassa kuluttajaostolaki, peruuttamisoikeuslaki, markkinointilaki, henkilötietolaki, verkkokauppalaki ja luottolaki. Tekemällä ostoksen sivustollamme ostaja hyväksyy käyttöehdot.

Osapuolten määritelmä:

Myyjä on: Finnish Technology.
Ostaja on henkilö, joka on nimetty tilauksessa ostajaksi ja johon viitataan jäljempänä nimellä sinä, sinä, sinun tai sinun.

Sopimus:

Sopimus koostuu näistä myyntiehdoista.

Myöntää:

Tuotteen ilmoitettu hinta on kokonaishinta, joka ostajan on maksettava. Tämä hinta sisältää kaikki verot ja lisäkulut. Ostaja ei vastaa kustannuksista, joista myyjä ei ole ilmoittanut ennen ostoa.

Sopimuksen tekeminen:

Tilauksesi on sitova, kun tilaus on rekisteröity verkossa. Sinulla on edelleen oikeus peruuttaa ostos peruuttamisoikeuslain mukaisesti. Kun tilaus on vastaanotettu, sinulle lähetetään automaattisesti tilausvahvistus.

Maksu:

Maksu vaaditaan, kun ostaja tekee tilauksen.
Alaikäiset voivat ostaa tavaroita Internetistä, jos heillä itsellään on rahaa.

Toimitus:

Toimitus on tapahtunut, kun ostaja tai joku, jonka hän on tilannut tavaran vastaanottamaan tai kuljettamaan, on saanut tiedon, että tavara on luovutuspaikalla ollut hänen saatavillaan.

Tietoja annetaan verkkokaupassa:

Finnish Technology pyrkii antamaan hyvät kuvaukset tuotteista niiden valmistustavasta. Varaamme kuitenkin mahdolliset kirjoitusvirheet, jotka voivat tarkoittaa, että sitä ei voida toimittaa verkkokaupassa, markkinoinnissa tai muuten annettujen tietojen mukaisesti. Pidätämme oikeuden myös siihen, että yksityiskohtaiset tuotekuvaukset voivat poiketa esimerkiksi tuotteiden sisällöstä. Varaamme myös oikeuden peruuttaa tilauksesi tai sen osia, jos tuote on loppuunmyyty. Loppuunmyytyissä tilanteissa saat tästä ilmoituksen ja voit asiakkaana valita toisen tuotteen. On myös varattu tilauksesi peruuttaminen verkkokaupan ratkaisun moduuleissa tapahtuvien odottamattomien teknisten virheiden sattuessa.

Riski meille:

Lähetysostossa riski tavaroista siirtyy ostajalle, kun hän vastaanottaa toimitetun tavaran. Jos kuluttaja on pyytänyt kolmatta henkilöä ottamaan vastaan ​​tai noutamaan tavarat puolestaan, riski siirtyy, kun hän on vastaanottanut tavaran hallintaansa.
Mikäli tavara katoaa tai vahingoittuu ennen fyysisen haltuunsa ottamista, on myyjällä tästä syystä vastuu. Jos tavara katoaa tai vahingoittuu fyysisen haltuunoton jälkeen, ostaja kantaa riskin.

Peruuttamisoikeus:

Kaikki tuotteet voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Kaikkien palautettavien tuotteiden tulee olla uusia ja käyttämättömiä, ja niissä on oltava kaikki alkuperäiset etiketit ja etiketit. Tuotteen tulee olla vahingoittumaton ja pakattu alkuperäiseen laatikkoon, jotta voimme palauttaa rahat. Tuote tulee palauttaa kaikkine tarvikkeineen - laturi, laatikko, käyttöohje jne. Mikäli tuote tuli meiltä lahjaksi, tulee lahja palauttaa yhdessä ostamasi tuotteen kanssa. Tuote on palautettava 14 vuorokauden kuluessa vastaanottamisesta, ensimmäinen päivä on toimituspäivä ja sinun on myös otettava yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse ennen tuotteen lähettämistä.

Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista ja kaikista näihin tullikuluihin liittyvistä kuluista. Finnish Technology ei ota vastuuta mahdollisista palautuksen toimituskuluista.

Takuu:

Kaikilla tuotteillamme on 1 vuoden takuu.