Palautus ja peruutusoikeus

Kiitos ostoksestasi. Toivomme, että olet tyytyväinen siihen. Jos et jostain syystä kuitenkaan ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen meille vain täyden hyvityksen saamiseksi. Katso alta lisätietoja palautuskäytännöstämme.


PALATA:

Kaikki tuotteet voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Kaikkien palautettavien tuotteiden tulee olla uusia ja käyttämättömiä, ja niissä on oltava kaikki alkuperäiset etiketit ja etiketit. Tuotteen tulee olla vahingoittumaton ja pakattu alkuperäiseen laatikkoon, jotta voimme palauttaa rahat. Tuote tulee palauttaa kaikkine tarvikkeineen - laturi, laatikko, käyttöohje jne. Mikäli tuotteen mukana on tullut meiltä lahja, tulee lahja palauttaa yhdessä ostamiesi tuotteiden kanssa. Mikäli tuote palautetaan ilman alkuperäistä laatikkoa tai laatikko on vaurioitunut ja/tai kello palautetaan likaisena, veloitamme 50% ostohinnan arvosta.

Mikäli asiakas ei nouta pakettia ja paketti tulee takaisin meille, veloitamme 50 % ostohinnasta.

Palautuksia ilman seurantanumeroa ei hyväksytä, tämä koskee myös palautuksia, joissa näkyy vain kuitti, mutta ei seurantanumeroa.

Tilausta ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun se on suoritettu, mutta kun se on vastaanotettu, voit ottaa meihin yhteyttä ja lähettää sen takaisin palautusosoitteeseen. Pakettia ei saa palauttaa samaan osoitteeseen, josta se vastaanotettiin, vaan sinun tulee tarkistaa palautusopas ja lähettää se oikeaan palautusosoitteeseen

Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista ja kaikista näihin tullikuluihin liittyvistä kuluista. Finnish Technology ei ota vastuuta mahdollisista palautuksen toimituskuluista ja paketti tulee lähettää seurantanumerolla, jotta voimme seurata sitä. Jos paketti lähetetään ilman seurantanumeroa, emme voi taata palautusta, jos paketti katoaa.


PALATA:

Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen finnish-technology@hotmail.com 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja ilmoita meille, haluatko palauttaa vain muutaman tuotteen vai koko tilauksesi.
Huomaa, että sinun on kirjoitettava ostonumerosi mihin tahansa pakkauksen kohtaan, muuten palautusta ei voida käsitellä.

Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta, ensimmäinen päivä on toimitusta seuraavana päivänä.

MAKSUN PALAUTUS:

Palautuksen saatuamme ja tuotteesi kunnon tarkistamisen jälkeen käsittelemme palautuksesi. Palautuksen käsittely voi kestää jopa 5 työpäivää tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitysten näkyminen pankkitililläsi voi kestää muutaman päivän, riippuen käyttämästäsi pankista. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun palautus on käsitelty.
Palautamme sinulle samalle maksutavalle, jota käytit maksaessasi.

POIKKEUS:

Viallisten tai vaurioituneiden tuotteiden osalta ota yhteyttä sähköpostitse, jotta voimme lähettää uuden tuotteen. Takuun kattamissa vaurioissa lähetämme vain uuden tuotteen rahan palauttamisen sijaan.

KYSYMYKSIÄ:

Jos sinulla on kysyttävää palautuskäytännöstämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa
finnish-technology@hotmail.com.


Palautusosoite:

Finnish Technology
Lindebergåsen 50B
1068 Oslo, Norway

Meidän prioriteettimme on sinun tyytyväisyytesi ja teemme kovasti töitä asiakkaidemme tyydyttämiseksi joka päivä ❤️